Monday, October 28, 2013 at 11:57 PM | 0 comments  
Tak sabar ni. Experience tak ada. Tapi memang excited. Rase macam-macam dalam kepala ade. Persediaan agak macam kelam kabut.

Sebab tak pernah pi. Tu yang banyak kena study tu. 1st ly nak kena setelkan dokumen dulu. Pasal fund ok dah. Ni dokumen dan juga kelengkapan. Ape ek barang nak kena bawa. Nak search2 kat internet dulu la.
Posted by 2nd head prefect
Sunday, October 27, 2013 at 11:48 PM | 0 comments  
Seriusly..sekarang gua rasa cam tak best giler tempat kerja gua. Tak macam dulu , gua masuk opis hepy, balik pun hepy.

Sekarang ni kalau masuk rase cam nak cepat balik. Maybe pasal bos yang macam haram kot. Tapi gua tengok tak berapa haram. Just cam high class sikit. Yang penting wa tak seronok dengan die. Huh..bila ini semua akan berakhir. Nasib sekarang ni gua bizi dengan sukan. Hepy sikit.

Takpe.. gua akan pasti ini semua akan berakhir.
Posted by 2nd head prefect
Saturday, October 26, 2013 at 9:44 PM | 0 comments  
Memang lama wa tak story..dunia gua ni dah lame wa tinggalkan. Tapi sekali sekale wa ingat nak kene pi sini juga.

Karl !!!bangun Karl!!! Lu dah lame tido!

Gua akan bangun..tunggu wa bangun...

2013..

Banyak giler dah belaku..dan banyak benda dah berlalu. Gua tak boleh leka di buai mimpi-mimpi atau kenangan yang lalu. Benda semua dah jadi sejarah. Gua kena pandang apa ada pada gua dan yang akan datang.

Gua nak cakap 1 je, gua kena bangkit dari mimpi-mimpi ni semua..dah lama wa tido..
Posted by 2nd head prefect
Wednesday, September 19, 2012 at 7:03 AM | 0 comments  
Kekal, kheikal izamnudin kot nama betulnye.

Salah seorang kawan aku yang same-same menumpuh masa remaja. Bermula dari selepas SPM. Aku dengan dia gagal bersama. Tapi die gagal dulu dalam survivpor kptm. Namun dia bangkit, pelahan demi pelahan.

Hari ni aku sembang dengan die melalui FB, Allahurabbi, die sekarang ni tengah continue master die kat oversea dalam bidang sains kuantitatif.. Syabas kau kal. Dalam semuai penghuni PV 225, kau sorang je yang paling berjaya setakat ni

Serius, aku tengok kau, aku malu dengan diri sendiri. Apa yang aku ada. Apa yang aku bole bangga untuk diri aku. Segulung pun tarak. Hopefully kau terus succes !

Setiap kali sembang dengan ko, 1 by 1 memory come slowly....aduss...
Posted by 2nd head prefect
Friday, January 6, 2012 at 5:34 AM | 0 comments  
huhu...welcome 2012...

Wajah baru..aku berada kat tahun 2012..makin tue la aku ni..Entah esok, entah lusa, sampai bila agaknya denyutan jantung aku ni akan kekal berdenyut..

Semua kuasa tuhan. Dalam hidup ni jangan ada selalu yang buat kita sakit hati. Paling penting kita kena ceria. Walaupun banyak sangat yang menyakitkan hati kita. Tapi kesabaran adalah perisai hidup kita yang abadi.

Aku tengah selsema ni. Tersedu-sedu kat hidung ni...
Posted by 2nd head prefect
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger template by blog forum.